UŞAK / SİVASLI - Ağaçbeyli İlkokulu

Ara

Okulumuzda Aralık Ayı ''Yardımseverlik'' değeri ile ilgili çalışmalarımız

Ara

Okulumuzda yürütülen ''7 Painters 7 Paıntıngs'' eTwinnig Projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte ''Yayoi Kusama'' Ressamı ile bilgiler edindik. Sanatsal çalışmalar gerçekleştirdik.

Kas

Değerler Eğitimi kapsamında Kasım Ayı Değeri ''Sorumluluk'' değeri ile ilgili  ilkokul ve anasınıfı olarak incir fidanı dikimi gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzda yürütülen ''7 Painters 7 Paıntıngs'' eTwinnig Projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte ''Salvador Dali'' hakkında bilgiler edindik. Eserleri ile ilgili sanatsal çalışmalar yaptık.

Kas

Okulumuzda yürütülen ''7 Painters 7 Paıntıngs'' eTwinnig Projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte Vassily Kandinsky ressamı hakında bilgiler edindik. Sanatsal çalışmalar yaptık.

Ekm

Değerler eğitimi kapsamında bu ay ilkokullarda 1., 2., 3. Ve 4. Sınıflarda özellikle Hayat Bilgisi ve Sosya Bilgiler derslerinde çocuklarla "Nezaket, Edep ve Saygı" konuları işlendi. Çocukların iletişim kurarken ders içinde ve ders dışı teneffuslerde nezaket ve saygı kurallarına uymaları ve birbirlerine karşı  edepli davrandıkları gözlemlendi. Genel olarak çocukların birbirine nazik davrandığı ve farklılıklara saygı gösterdiği gözlemlendi. Anasıfı olarak nezaket sözcükleri ile günaydın, teşekkür ederim, özür dilerim vb kelimelerle okulda ve evlerde kullanacakları kelimeler öğretildi. Bunlarla ilgili drama çalışmaları gerçekleştirdik. Öğretmenlere, yaşlılara, dini değerlere, büyüklere karşı saygı çalışmaları yapıldı bununla ılgılı egıtıcı vıdeolar izletildi. 29 ekim çalışmaları olarak bayrağa saygı işlenildi. Pano hazırlandı.

Ekm

Okulumuzda yürütülen ''7 Painters 7 Paıntıngs'' eTwinnig Projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte projemizin ön anket çalışmasını yaptık.

Ekm

Okulumuzda eTwinning projesi kapsamında anasınıfı öğretmeni Emrah HAN tarafından ''7 Painters 7 Paintings''  projemiz ile ülkemizdeki ve dünyadaki sanat eserlerinin tanınması ve web 2 araçlarını kullanarak çeşitli eğitim programları aracılığıyla öğrenilmesi amaçlanmaktadır.