UŞAK / SİVASLI - Ağaçbeyli İlkokulu

Ağaçbeyli İlkokulu

Adres
AĞAÇBEYLİ KÖYÜ AKINCILAR MEVKİİ MUSTAFA AYDOĞAN SK. AGACBEYLI ILK VE ORTA OKULU SİTESİ ABLOK NO 1 SİVASLI / UŞAK
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
08.30 - 14.10 (6. DERS) - 14.50 (7. DERS)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım imkanları çok rahat olup, ortalama her saat il ve ilçeye seferleri bulunan yolcu araçlarıyla sağlanmaktadır.Özel araçlarla ulaşımda oldukça rahattır.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri olarak okulumuz Uşak ili Sivaslı İlçesine bağlı Ağaçbeyli Köyü´nde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Uşak il merkezine uzaklık ortalama 47 km Sivaslı İlçe Merkezine uzaklık ortalama 12 km dir.